Αθλητικές Δοκιμασίες 2014

Στην γιορτή αποφοίτησης της Γ? τάξης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/6/2014 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου μας, τα παιδιά μας χωρισμένα κατά τάξεις έλαβαν μέρος σε κάποιες αθλητικές δοκιμασίες που διοργανώθηκαν simplified Chinese fonts. Οι δοκιμασίες και τα αποτελέσματα περιγράφονται παρακάτω :

  ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ

Παίζεται από πολλά παιδιά χωρισμένα σε ομάδες Movie of Steven Universe. Το κάθε παιδί μπαίνει με τα πόδια μέσα σε ένα τσουβάλι και το κρατάει με το χέρι του στη μέση του 윈도우10 엑셀 다운로드. Στέκονται στη σειρά όλα τα παιδιά και μόλις δώσει κάποιος το σύνθημα ξεκινούν όλα χοροπηδώντας μέχρι να φτάσουν σε κάποιο σημείο που έχουν ορίσει Jazz Marsology download. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη είναι η νικήτρια.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ : Γ Special Soldier Download? ΤΑΞΗ

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

Ισάριθμες ομάδες παρατάσσονται η μία δίπλα στην άλλη έχοντας απέναντί τους ένα τεντωμένο σκοινί με καλάθια γεμάτο μανταλάκια μπροστά του 걸스데이 달링 mp3 다운로드. Ο ένας κρεμάει τα μανταλάκια στο σκοινί και ο επόμενος της ομάδας του τα ξεκρεμάει στο καλάθι, κ.ο.κ 60 seconds download. Το παιδί της ομάδας που θα επιστρέψει πρώτο δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ : Γ your workstation? ΤΑΞΗ

ΝΕΡΟΔΡΟΜΙΕΣ

Παραταγμένες οι ομάδες η μία δίπλα στην άλλη ξεκινούν με ένα μικρό ποτήρι που πρέπει να γεμίσουν με νερό από τη λεκάνη και να το μεταφέρουν χωρίς απώλειες σε ένα μπουκάλι νερό που βρίσκεται απεναντί τους subtitles for Castle Laputa in the Sky. Η ομάδα που θα ξεχειλίσει πρώτη το μπουκάλι κερδίζει.

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ : Β 드라마 초한지 다운로드? ΤΑΞΗ

 Υπεύθυνος ο Κ.Φ.Α : Αργύριος Στακιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *