Διεθνές Πρόγραμμα WeC.A.R.E.

weCARE_round, StickerH A 이퀄라이저2 다운로드? Τάξη του σχολείου μας συμμετέχει στο Διεθνές Πρόγραμμα «WeC.A.R.E.» 2014-2015 και ταξιδεύει διαδικτυακά, με βασικό συντονιστή την εκπαιδευτικό πληροφορικής κα 시노비 다운로드. Επιτροπάκη Κατερίνα.

Το Διεθνές πρόγραμμα ?WeC.A.R.E.? είναι ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα εξειδικευμένης κατάρτισης εκπαιδευτικών και παρέμβασης στην τάξη που στοχεύει στην προαγωγή του θετικού κλίματος και της ψυχικής ανθεκτικότητας των μαθητών και την ανάπτυξη διεθνούς δικτύου σχολείων με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, σχολικών ψυχολόγων και μαθητών 마이크로소프트 edge 다운로드.

Το Διεθνές Πρόγραμμα WeCARE  πραγματοποιείται τη σχολική χρονιά 2014-2015 με τη συμμετοχή 104 εκπαιδευτικών από 66 σχολεία της Ελλάδας και άλλων χωρών 바람의 검심 성상편 다운로드.

Κύριοι  στόχοι του Διεθνούς Προγράμματος ?WeC.A New Love download.R.E.?

·         Η υποστήριξη μαθητών, εκπαιδευτικών και σχολείων στις δύσκολες οικονομικές περιόδους και σε στρεσογόνα γεγονότα Download the asp net mvc file.

·         Η δημιουργία πολιτισμικών γεφυρών που προάγουν την ουσιαστική διαπολιτισμική κατανόηση, συνεργασία και δράση

·         Η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας και η προαγωγή θετικού κλίματος στη σχολική κοινότητα 고독한 미식가 다운로드.

·         Η ανάπτυξη διεθνούς δικτύου σχολείων ως κοινοτήτων που νοιάζονται και φροντίζουν σε συνεργασία με μέλη ΔΕΠ, εκπαιδευτικούς και ειδικούς ψυχικής υγείας και ψυχολογικών συνδέσμων στην Ελλάδα, ΗΠΑ και άλλες χώρες windows update 수동 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *