Διαχείριση Αγχογόνων Καταστάσεων

Η Γ’ Θεματική Ενότητα του προγράμματος We C.A.R.E.  αφορά στη «Διαχείριση Αγχογόνων Καταστάσεων» και περιλαμβάνει τρεις δραστηριότητες:

1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ: «Έτσι είναι, αν έτσι νιώθεις?»

Αρχικά οι μαθητές κλήθηκαν να αναφέρουν καταστάσεις που τους προκαλούν άγχος και αφού τις καταγράψαμε, επέλεξαν ποια ήθελαν να συζητηθεί running game. Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση που επέλεξαν είναι η ώρα που περιμένουν τα θέματα για να γράψουν διαγώνισμα Get hit and second class. Στη συνέχεια οι μαθητές αναπαράστησαν αυθόρμητα την κατάσταση αυτή μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων και χωρίστηκαν σε ομάδες προκειμένου να απαντήσουν σε κάποια σχετικά με το θέμα ερωτήματα 용랑전 2부 다운로드. Ακολούθησε στην τάξη συζήτηση αναφορικά με το πρόβλημα που διαδραματίστηκε, τους τρόπους με τους οποίους το διαχειρίστηκαν οι μαθητές, αν θα αντιδρούσαν όλοι με τον ίδιο τρόπο, τί διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει προκειμένου να αντιμετωπισθεί η αγχογόνος κατάσταση με λειτουργικό τρόπο, κ.τ.λ 희망제작소 다운로드.
2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ: «Προβλήματα επί χάρτου»

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και κατέγραψαν στο χαρτί:

α) Δυσκολίες: Καταστάεις που τους προκαλούν άγχος New Year's card image.

β) Δεν βοηθάει: Συμπεριφορές και λύσεις που δεν βοηθούν στη λειτουργική διαχείριση του άγχους Sylvie 1.21.

γ) Θα βοηθούσε: Συμπεριφορές και λύσεις που συμβάλλουν στη λειτουργική διαχείριση του άγχους 개드립 다운로드.

Οι ομάδες παρουσίασαν τις καταγραφές τους στη τάξη και ακολούθησε σύζητηση.
3η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ / Κοινό Project : «Χαλαρωτική διαφήμιση»

Στη δραστηριότητα αυτή όλες οι τάξεις – συνταξιδιώτες συνεργάστηκαν ώστε να δημιουργήσουν μια διαφημιστική εκστρατεία προβολής των λειτουργικών τρόπων διαχείρισης του άγχους 맥 모하비 다운로드.

Η τάξη μας χωρίστηκε σε δυο ομάδες: Η μια ομάδα ανέλαβε να βρει «συνθήματα», τύπου σλόγκαν σχετικά με τις συμπεριφορές που βοηθούν στη διαχείριση του άγχους (βάσει του καταλόγου που είχαμε δημιουργήσει στην προηγούμενη δραστηριότητα) και η άλλη ομάδα ανέλαβε να σχεδιάσει μια εικόνα η οποία θα πλαισίωνε την αφίσα προώθησης της εκστρατείας 얼불춤 커스텀 다운로드. Οι ομάδες συνεργάστηκαν μεταξύ τους, ένωσαν τη δουλειά τους και το αποτέλεσμα που προέκυψε μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια και των τριών δραστηριοτήτων 제5인격 pc버전 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *