Εγκαταστάσεις

Επιμέλεια: Γιάννης Χαλιορής, Μαθητής Γ΄ Γυμνασίου

Αίθουσες διδασκαλίας
Το Γυμνάσιο Καλαμωτής διαθέτει τρεις κύριες αίθουσες διδασκαλίας (η 1 σε προκάτ), εργαστήριο πληροφορικής, εργαστήριο χημείας, εργαστήριο τεχνολογίας (προκάτ), βιβλιοθήκη, κλειστό γυμναστήριο και αίθουσα προβολών 백업 및 동기화 다운로드.

Εξοπλισμός
Το σχολείο μας διαθέτει ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο με ταχύτητα 2 Mbps η οποία αναμένεται σύντομα να αναβαθμιστεί στα 8 Mbps 새우편번호 다운로드. Πέραν της δικτύωσης του σχολικού εργαστηρίου και της γραμματείας, διαθέτουμε πλέον και ασύρματη σύνδεση η οποία επιτρέπει την πρόσβαση φορητών υπολογιστών και μικροσυσκευών στο διαδίκτυο podcast pc.

Εποπτικά μέσα
Το σχολείο μας αντιλαμβάνεται τα οφέλη που προσφέρει η χρήση οπτικοαουστικών μέσων και νέων τεχνολογιών πληροφορικής στην εκπαιδευτική διαδικασία 프렌즈 mp3 다운로드. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας πλην μίας διαθέτουν υπολογιστή, σύνδεση στο διαδίκτυο και σύστημα προβολής (βιντεοπροβολέας, τηλεόραση ή διαδραστικός πίνακας) Best download. Η διδασκαλία των μαθημάτων των ξένων γλωσσών γίνεται με τη χρήση υπολογιστή, βιντεοπροβολέα και ειδικού λογισμικού 메이트리 다운로드. Προς το παρόν ο εποπτικός εξοπλισμός του σχολείου μας περιλαμβάνει:

3 βιντεοπροβολείς
1 διαδραστικός πίνακας
Τηλεόραση LCD 40 ιντσών
Blu Ray Player
DVD player
2 φορητά ράδιο-cd
2 Βίντεο
Διαφανοσκόπιο

Εργαστήριο πληροφορικής
Το εργαστήριο πληροφορικής, αποτελείται από 8 δικτυωμένα τερματικά με Windows XP και έναν εξυπηρετητή με Windows 2003 웨스트월드 1화 다운로드. Εκεί βρίσκεται εγκατεστημένος βιντεοπροβολέας.

Εργαστήριο Πληροφορικής